Healing – Acces bars

pexels-photo-204649.jpeg

Reiki healing og Energetic Transformations healing

Hvad er Reiki Healing?

Hvad Reiki healing er, kan der skrives rigtig meget om. Men at tro man kan læse sig til den fulde forståelse er ikke holdbart. Reiki er i høj grad noget der skal opleves. Oplevelser er subjektive. Derfor er der rigtig meget man kan sige om Reiki.

Sådan foregår en behandling med Reiki

En Reiki behandling foregår på den måde, at du lægger dig påklædt på en briks og evt. dækkes af et tæppe. Det kan være helt rart at blive puttet. Herefter placerer jeg mine hænder på en række forskellige positioner på kroppen, først på hovedet og forsiden derefter på bagsiden af kroppen. Behandlingen varer ca. 1½ time. Før vi starter, er der tid til en lille samtale.

Hvordan oplever man Reiki?

Der er ingen rigtig måde at opleve en Reiki-bahandling på. Oplevelsen er meget individuel og aldrig den samme fra gang til gang. Nogle mennesker kan føle varme, kulde eller snurren når hænderne hviler på kroppen. For nogle kan en healing fremkalde billeder og fornemmelser, lidt som at drømme. Man kan også opleve kropslige reaktioner som latter, gråd eller andre reaktioner, men det er slet ikke sikkert at det sker for dig.

Det vigtigste er, at du føler dig tryg og godt tilpas, da det i høj grad er formålet, at du oplever den støtte, nænsomhed og omsorg et andet menneske kan give dig via sine hænder, uden at du behøver at forklarer alt muligt.

Hvad hjælper Reiki på?

Jeg har både modtaget og udført Reiki-behandlinger og fjerne healing, og  jeg har oplevet rigtig mange eksempler på hvordan mennesker og dyr kan reagere når de får Reiki

Jeg tror, at en af grundene til at Reiki vinder frem er, at omsorg skaber ro og lindring og at det i sig selv kan støtte op om fx en medicinsk behandling. På den måde er der mange situation hvor Reiki-behandlinger kan være gode.

Til at afhjælpe stress
Til at hæve dit energiniveau
Til at øge din kropsbevidsthed
Som støtte gennem sorg og kriser
Som smertelindring
Til at dæmpe angst og uro
Som supplement til andre behandlingsformer
Ligesom med de andre ting jeg laver så uddanner jeg mig videre, og for supervision mv på det jeg gør for at lære, men også for at selv at gå vejen og mærke mig selv

For os allesammen byder livet på udfordringer i støre eller mindre grad. Nogen gange går alt som smurt, liver flasker sig og andre gange er der mere turbulens. For nogle kan Reiki blive et kraftfuldt selvudvikling værktøj og en integreret del af hverdagen.

Dyrene elsker Reiki energien og når jeg laver telepati slutter jeg altid af med healing eller sender den til dyret jeg har talt med.

Det samme med fjern healing der modtager de også gerne .

 Energetic Transformations Intuitiv Healing

Energetic Transformations Intuitiv Healing, er som navnet siger en måde at ændre energierne i og omkring din krop og dit væsen på. Behandleren vil følge energien af hvad din krop beder om. Der følges ikke nogle bestemte teknikker blot bevidstheden og din krops og væsens signaler.

Energetic Transformations er en healings energi, der er let, legende, omsorgsfuld og forandrende.

Den går ind lige der, hvor du er åben for forandringer og lige der, hvor det er et bidrag til dit liv.

Den løsner tungheden og tristheden og åbner for letheden og glæden i dit liv.

Energetic Transformations betyder direkte oversat Energetiske Forandringer og det er lige præcis det denne behandling gør. Den går ind og ændrer energien i og omkring dig. Da alt er energi er alt også muligt med denne behandling.

Fokus er særligt på at frigive de energier, der forhindrer dig i at være DIG, med alle de muligheder du har i stedet for de begrænsninger du har skabt og troet på.

Vi ved alle hver i sær hvad der er bedst for os selv. Det kan godt være, at du har lukket ned for denne bevidsthed og viden, men den er der, du skal bare genfinde den og åbne op for den. Energetic Transformations behandlingen åbner op for, at du kan have denne bevidsthed igen.

I stedet for at tro at alle andre har svaret, finder du svaret i dig

Du ligger på briksen fuldt påklædt og jeg røre blidt de steder jeg fornemmer er godt for dig, først på bagerste del og bagefter på forreste del.

Behandlingen vare en god time.

Valgfri behandling
Pris pr. behandling er 450 kr – køb 3 og betal ialt  1050 kr.  Spar 300 kr.

access-barsForny dit liv med Access BARS

Access BARS er en meget enkelt behandlings teknik BARS relaterer til områder af dit liv. I gennem vores liv i såvel barndom, ungdom og som voksen har vi lært og fået mange `sandheder´ som vi har integreret naturligt som værende vores egen sandhed. Men disse `sandheder´ kan give os forhindringer gennem hele livet og begrænse os. Access BARS hjælper dig med at rydde op og slette de `sandheder´ som er gemt på dit indre lager. Det hjælper dig med at finde ind til din egen unikke kerne (essens) og sandhed. Dette gør det lettere for dig at tage imod nye valg og muligheder, samt at udfolde dit fulde potentiale.

Hvad er det?

Access Bars er 32 forskellige energipunkter som løber igennem og rundt om hovedet. En Bar er en energibane mellem to punkter som er forbundet med nogle centre i vores hjerne, som gemmer/lagre på forskellige områder af livet. Ved meget let og blid berøring aktiveres disse punkter (lagre). Derved løber der energi igennem dem, som frigør de begrænsende tankemønstre og overbevisninger og som står i vejen for det liv du ønsker dig.

Behandlingen

En behandling foregår ved at du ligger på en massagebriks fuldt påklædt. Du bliver berørt meget blidt og forsigtigt på Bars-punkterne på hovedet og herved frigøres energi og der ryddes op i de ting som er klar til dette. Det er meget afslappende og du kan komme ind i en dyb tilstand af stilhed og kan føles som om du har fået et power nap (et hvil). Den kan gentages så ofte som du ønsker det. Behandlingen kan forløse og gøre at du slipper overbevisninger omkring disse områder af dit liv: Vrede, penge, kontrol, krop, seksualitet, sorg, healing, kreativitet, fred & ro, glæde, alderdom, håb, magt, håb & drømme, kommunikation, kreativitet, venlighed, taknemmelighed

 Har du lyst til

Rydde op i det indre lager med tanker, følelser og overbevisninger.
Bedre søvn.
Give dit liv glæde, lethed og fred i krop og sjæl.
Åbne op for nye og uendelige valgmuligheder.

Kort om BARS BARS

Består af 32 punkter på hovedet. Når punkterne berøres let, løber der energi imellem dem som derved tillader dig at tage imod. Nu aktiveres og slettes gamle handlemønstre og overbevisninger som begrænser dig i dit liv. Det kan sammenlignes med en computer som har fået virus, BARS er det samme som at køre et antivirus program som fjerne vira. BARS teknik værktøjet kan gøre at du kan leve et nærværende liv og leve i nuet.

Kan anvendes til:

Bevidsthed til at være til stede i nuet/nærvær
Ro og klarhed til at træffe nye valg
Stoppe selvsnak og ændre uhensigtmæssige tankemønstre
De ting du har oplevet i fortiden ikke kommer/rager med ind i nuet og fremtiden
Kan understøtte et vægttab
Graviditet
Mod søvnløshed
Mod rastløshed, indre uro, forvirring
Eksamensangst
ADHD
Forskelllige kriser i livet
Jeg er certificeret behandler af Acces BARS fra Access Consciouness.

 

 

v.