Hvem er jeg

Jeg hedder Mai-Brit, og bor i den lille by Hvejsel ved Jelling. Jeg er et intuitivt og healende menneske, min mission er at jeg  gerne vil hjælpe andre videre på deres udviklings vej. Dette gør jeg i form af alle mine kvalifikationer, både dem der er “papir” på og så de tillærte/medfødte.

Du møder en kvinde der kan rumme mangt og mange, er vant til at støtte og guide alle samfundslag, da det for mig er DIN vej uanset hvem DU er som menneske.

Vigtigst for mig er;

At du finder DIN vej, og Dit liv er DIT.

Jeg har altid sat min egen overlægger meget højt, og været bange for ikke at slå til i det liv jeg ville skabe – Mine egene overbevisninger.

Jeg har været meget syg, og været fastlåst i det kommunale system, er i dag meget videre.

Men alt dette er blot en del af mig, og ikke hele mig. Jeg tog nemlig et valg. Havde jeg lyttet til alle andres overbevisninger, holdninger og vi kender der….. Så kunne jeg nok heller ikke det jeg kan i dag, og sygdommen var blevet hele mig

Så du møder en kvinde der kan sætte sig ind i rigtig mange menneskers liv, og følelser. Jeg har været der selv, og gået vejen step by step.

Da det er DIT liv, og DIG som skal leve det, og ikke andre, så lad os finde frem til din indre glød og gps.. FOR hvorfor leve en  andens liv ?. Lad os finde dine topstyrker og udnytte dine ressourcer LIGE der.

Gå fra fejlfinderen i dit liv til din egen ressource detektiv.

Min værktøjskasse indeholder mange ting,  med uddannelser, livs lærte og ikke mindst min intuition – som er meget stærk

IMG_4430

Uddannelse:

 • Skolecoach – Pigepotentiale.
 • Reiki Master v/ Luna Glavin – Awaking Mind
 • Dyre coach, healer og telepatør – 1 årig intens og udviklende uddannelse Ved Luna Glavin
 • Energetic transformation behandler niveau 1 & 2 V/ Lea Philpsen
 • Access Energetic Facelift behandler v/ Anette H Petersen maj 2015
 • Access Bars behandler v/ Anette H Petersen maj 2015
 • Heste assisteret terapeut – Horsefullness V/Sara Roland – Be chance nov 2014
 • Englekorts reading 2013 v/ Helle Brisson
 • Integrativ energi & power Coach og Terapeut  ved CC Lifeacademy..
 • Body Boot Camp CC Lifeacademy
 • Unfold Your Power, CC Lifeacademy
 • TFT Grundkursus v/ Lars Mygind
 • Clairvoyance kursus 1 – 2 – 3, ved Annaliva og Susanne Gemmer-
 • ADL – Almindelig daglig livsførelse – Uddannet ADL terapeut. 2000
 • Varde Kommunes Lederakademi – i forenings arbejde 2009/2010
 • Handicap ride instruktør – Dansk Rideforbund
 • Rideterapeut/coach
 • Voksenunderviser 1 årig uddannelse
 • Voksen pædagogisk grunduddannelse 120 timer.
 • Kognitiv Skills kursus Kriminalforsorgen 1996 & 2002
 • Mediativ samtale og terapi former kriminalforsorgen 1997 & 2001
 • Køkkenleder, Uddannet maj 1994 fra Grindsted Husholdningsskole

Livs Erfaringer i værktøjskassen

 • Uddannelse og underviser på Equine Mirror Mentor uddannelsen – pt 32 uddannede i Dk – https://equinepower.dk/uddannelse/
 • Rytter coach på Tronsø Equestian – https://www.tronsoeskolen.dk/vores-linjer/tronsoe-equestrian/
 • Hesteassisteret coach og terapeut ved www.hestekraften.dk , hvor vi tilbyder hesteassisteret guidninger til kræftramte familier, børn og unge – i samarbejde med kræftens bekæmpelses lokalforeninger – Tønder, Varde
 • Socialfaglig medarbejder/ansvarlig for cafeen i Samstyrken Varde kommune i Oksbøl, fra 2014 – 2018, er i dag vikar der som socialfaglig medarbejder
 • Terapeut & socialfaglig medarbejder på Grønmosegård. Stod for den ugentlige terapi på bostedet Grønmosegård www.Grønmosegård.dk
 • Terapeut og kostvejleder ved Fonden Tinghøjgård, Varde. http://www.Tinghøjgård.nu
 • Kontakt person for familier i Varde kommune, hjælp til daglige gøremål og kontakt med skolen, lektier osv.
 • Plejefamilie- akut aflastnings familie: For børn i alderen 0 og 14 år, ved akut behov i hjem hvor det ikke fungere, børn med vanskeligheder i skolen, hjemme osv. Børn der kommer til mig har en del med i baggagen, og der skal skabes tryghed, kærlighed og vedholdenhed. Arbejdet med dette siden 2002 og til 2017
 • Der ud over er jeg uddannet køkkenleder, og har masser af erfaring i bagagen som leder af div. køkkener, hvor der altid har været unge/voksne med i mine funktioner.