Hvorfor hedder det Equine Mirror Mentor

39786388_1741860832550324_5282105317839077376_n

Fordi hesten er et spejl af det du er lige nu, her i nuet.

Du vil med denne unikke terapi form, lære at spejle hvad der sker i mennesket og i hesten på en gang.  Så med Equine Mirror Mentor systemet/teknikker vil klienten komme andre steder hen i et forløb.

Med Equine Mirror Mentor systemet arbejder vi med det ægte i os, det autentiske og
det lys du gerne vil skinne med

Med Equine Mirror Mentor systemet/teknikker komme andre steder hen i klientens forløb.

Eks,. Jeg har fokus på hvad hesten gør og ikke reagere på, vi går ind i den “trælse” følelse ved klienten og er der en tid, og går derefter over i den følelse og tilstand klienten sukker efter at være i. Hvad sker der så med hesten ?

Eller Jeg lader dig mærke hesten, ved at røre ved den, derfra taler jeg til dig. Eller vi går en tur med hesten, og der fra taler vi  – du mærker – hvad det gør ved dig i en given situation, hvor du har det svært og gerne vil væk fra.

adorable affection animal beautiful
Ro og tillid

Der er så mange spejlinger at hente.

læs med her i denne nye artikel fra Ridehesten.com

http://www.ridehesten.com/nyheder/terapi-med-heste-hjaelper-kraeftramte/45662 

eller fra Go Esbjerg   Go Esbjergs artikel 

eller find vores tv udseendelse fra nyhederne  på tv 2. Tv 2 nyhederne

eller denne artikel.  Jydske vestkysten

Hestens egenskaber – Hvad kan den specielt

Hesteassisteret coaching/terapi henvender sig til alle, det er på ingen måde forbeholdt ”heste mennesker”. Erfaring med eller interesse for heste, er ikke en forudsætning for at man kan bruge hestene til terapi og coaching, og det er ingen hindring, at være lidt utryg overfor de store dyr.

Hvorfor bruge heste til coaching?

Kort fortalt, så lyver heste aldrig – De er et spejlbillede af dig. Heste er ekstremt sensitive dyr, og har fra naturens side, en dyb afhængighed af at kunne aflæse deres omgivelser. I tusindevis af år har hesten levet i et tæt samarbejde med os mennesker, og har derved lært, at aflæse os og vores følelser. Da heste både er flok-dyr og flugt-dyr, er det livsnødvendigt for den, at kende følelserne hos de dyr og mennesker der er omkring den. Det er lige præcis denne evne, vi benytter os af i en coaching/terapi session, at aflæse dig og hesten.

Hesten er lige glad med om du har farvet hår, bruger briller eller bukserne er beskidte, den møder dig lige der i nuet hvor du er med alt det der er.

Så du vil lærer at observere og se hvordan du kan bruge hestens signaler og oversætte disse. . Til forskel fra mennesker, så er følelser for heste blot informationer – intet andet.

For heste eksisterer der ingen rigtige eller forkerte følelser. Får de lov, så viser de os med omsorg og kærlighed, hvilke følelser, der skal bearbejdes, og hvor i vores krop de sidder.

Hvad er det hesten kan?

De spejler vores humør og vores sande følelser, her og nu. De spejler vores indre balance og ubalance. De giver adgang til sider af os, som vi kan udvikle ved, at være ekstra opmærksomme. De viser os vores styrker og svagheder. Deres nærvær hjælper og støtter dig i din proces. De giver os kontakt til undertrykte følelser eller ting, vi ikke har været bevidst om. Når vi lærer, at aflæse spejlbillederne, så kan nærværet med hesten, åbenbare enorme muligheder for personlig forståelse og udvikling.

Hvordan forløber en session når jeg har klienter ?

Jeg starter altid med en gennemgang af kroppen, så klienten får tid og ro til, at mærke sig selv. En snak om hvad der foregår lige nu i klientens liv. Der er aldrig nogen forudbestemt agenda og ingen facitliste. Jeg afslutter sessionen med en snak omkring oplevelser,

Vi har naturligvis tavshedspligt, og vigtigt man vægter dette højt.

Skal der dokumenteres noget i forhold til kommunen mv. har jeg lavet et stykke papir hvor klient underskriver, at jeg må videregive oplysninger. Det samme gælder med billed materiale osv..

Praktisk: Mine Sessioner foregår oftes og helst udendørs på bane, så husk at minde dine klienter om at  tøj og sko efter årstiden (ingen paraplyer eller regnslag) Gerne mere tøj på, end vi lige tror, er nødvendigt, da vi ofte står stille i løbet af en session.

Når min klient kommer til mig, går vi som regel sammen i folden, og henter hesten som er valgt/klient lov til selv at vælge den hest han/hun vil arbejde med.

Vi går sammen fra folden og strigler den, allerede her forbindes der en energi.

Måske er det kun det der skal foregå første gang, nogle gange taler jeg en del for at berolige, og andre gange er de bare ved hesten og jeg er stille.

Så går vi på banen og laver tillids øvelser, grounding og fornemmer hvilke opgaver jeg kan stille i denne session. Når jeg mærker nu er det nok, går vi tilbage og ordner hesten og for den på fold igen, alt sammen stille og roligt og med sikkerhed for øje.

Vi aftaler ny tid og runder timen af.

Husk: Din klient skal ikke op og ride, alt vi underviser i, og laver med hesten, kan gøres fra jorden.

Det er alt sammen fra hjertet, så ofte er mine klienter først oppe på hesten at ligge efter en del sessioner.

Men ellers vil du i løbet af uddannelsen for et mix af alle mine redskaber.

Det skal jeg så meget med på :

Så smid en mail på powerterapeut@gmail.com eller equinepower@outlook.dk eller sms /ring til mig på 22 54 10 22

 Jeg vil vide mere om det her forløb Hvordan/Hvornår foregår det