Hvorfor hedder det Equine Mirror Mentor

 

Fordi hesten er et spejl af det du er lige her i nuet.

Du vil med denne unikke terapi form, lære at spejle hvad der sker i mennesket og i hesten på en gang. Så med Equine Mirror Mentor systemet/teknikker vil klienten komme andre steder hen i et forløb.

Med Equine Mirror Mentor systemet arbejder vi med det ægte i os, det autentiske og det lys du gerne vil skinne med.

Eks,. Jeg har fokus på hvad hesten gør og ikke reagere på, vi går ind i den “trælse” følelse ved klienten og er der en tid, og går derefter over i den følelse og tilstand klienten sukker efter at være i. Hvad sker der så med hesten?

Hesteassisteret coaching/terapi henvender sig til alle, og er på ingen måde forbeholdt ”heste mennesker”. Erfaring med eller interesse for heste, er ikke en forudsætning for at man kan bruge hestene til terapi og coaching, og det er ingen hindring, at være lidt utryg overfor de store dyr.

Hvorfor bruge heste til terapi og coaching?

Kort fortalt, så lyver heste aldrig – De er et spejlbillede af dig. Heste er ekstremt sensitive dyr, og har fra naturens side, en dyb afhængighed af at kunne aflæse deres omgivelser. I tusindevis af år har hesten levet i et tæt samarbejde med os mennesker, og har derved lært, at aflæse os og vores følelser. Da heste både er flok-dyr og flugt-dyr, er det livsnødvendigt for den, at kende følelserne hos de dyr og mennesker der er omkring den. Det er lige præcis denne evne, vi benytter os af i en coaching/terapi session, at aflæse dig og hesten.

Hesten er ligeglad med om du har farvet hår, bruger briller eller bukserne er beskidte, den møder dig lige der i nuet hvor du er med alt det der er.

Du vil lære at observere og se hvordan du kan bruge hestens signaler og oversætte disse. Til forskel fra mennesker, så er følelser for heste blot informationer – Intet andet.

For heste eksisterer der ingen rigtige eller forkerte følelser. Får de lov, så viser de os med omsorg og kærlighed, hvilke følelser, der skal bearbejdes, og hvor i vores krop de sidder.

Hvad er det så hestene kan?

De spejler vores humør og vores sande følelser, her og nu. De spejler vores indre balance og ubalance. De giver adgang til sider af os, som vi kan udvikle ved, at være ekstra opmærksomme. De viser os vores styrker og svagheder. Deres nærvær hjælper og støtter dig i din proces. De giver os kontakt til undertrykte følelser eller ting, vi ikke har været bevidst om. Når vi lære, at aflæse spejlbillederne, så kan nærværet med hesten, åbenbare enorme muligheder for personlig forståelse og udvikling.

adorable affection animal beautiful
Ro og tillid

Der er så mange spejlinger at hente.

Super artikel lavet af Malgre Tout og Hestekraften Kræftramt og hesteassisteret terapi

Læs med her i denne artikel fra Ridehesten.com

http://www.ridehesten.com/nyheder/terapi-med-heste-hjaelper-kraeftramte/45662

eller fra Go Esbjerg   Go Esbjergs artikel 

eller find vores tv udseendelse fra nyhederne  på tv 2. Tv 2 nyhederne

eller denne artikel. Jydske vestkysten

Varde ugeavis Varde Ugeavis