Workshops – Meditation & Horsefulness

Workshop

woman wearing pink dress standing next to brown horse

Jeg vil løbende ligge forskellige workshop, kurser mv. op, af forskellig karakter.

Alt fra telepati, Healing  touch by horses, træn din intuition, også ellers noget af det der udvikles på Equine Mirror mentor uddannelsen.

Vil du gerne have mig ud og lave noget i din klub så skriv. Jeg vil hjertens gerne ud og lave små workshop, en aftens hvor vi laver forskelligt og meget mere.. Der er mange muligheder alt efter hvad du og din stald/klub/forretning ønsker sig. Jeg har lavet rigtig meget rundt omkring og kan sagtens skabe en fin aften for dig og klubben med mange aspekter.. så skriv  🙂

Men læs mere lige her om det nyeste workshop :  Workshop

Meditationerne:pexels-photo-614521.jpeg

Jeg ønsker, at du vil få stor gavn af mine meditationer, og du vil  mærke en ny kontakt med hesten.

Jeg har lavet nogle som er gratis som ligger nederst på siden meditationer, og en intro til meditationerne.

Men du kan også bestille din helt egen/specifikke meditationer til dig – som du kan bruge både hjemme og ved hesten, men med forskellige problem stillinger.

Du kan også få lavet en specifikt til dig og din hest, hvor du sender mig et billede af din hest på min mail equinepower@outlook.dk,   derefter stiller jeg ind på hesten, og derfra laver jeg en guidet meditation .

Pris 199,- for din personlige meditation.

51456744_403247433743921_6986250355507986432_n

Horsefulness forløbet er 3 gange gåtur med mig og en hest i naturen. Et sted hvor du har det godt – strand,vand, skov mm. Der vil du modtage meditationer, stillehed og virkelig mærke sig selv på en ny og anderledes måde sammen med mig og min islænder.

Se mere her. Horsefulness

Her kan du klikke dig videre til  Horsefulness forløbet, Workshop og de gratis meditationer