Sessioner

Session kan have mange for bogstaver

Nemlig Coaching – Terapi – Mentor, men uanset hvad Du har brug for så handler det om at du skal være klar til at se på det der ikke virker i dit liv med din hest osv.

Er det coaching så sætter vi mål, tænker frem ad og ud af komfortzonen.  Er det terapi så kigger vi tilbage på hvorfor er det som det er, hvor stammer følelsen fra osv.  Og en Mentor session, er at løfte og støtte dig, og lytte til de du gør og så hjælpe videre der fra..

Men uanset hvad du vælger så handler det i bund og grund om dig, og for mig når jeg arbejder med dig, din hest og det der ikke fungere op af midtelinjen, ved dommer tårnet eller på staldgangen, så handler det om at hjælpe dig videre med de redskaber jeg har, med det heste materiale du kommer med, din viden og det du kan.

Men overskriften bliver for mig ofte

Samhørighed mellem hest & Rytter

 Leder du efter følelsen af samhørighed med din hest, leder efter de øjeblikke hvor du føler at I smelter sammen til en helhed, hvor INTET andet forstyrre, og dine tanker er KUN lige her ved hesten ?

Så skulle DU tage at sige JA TAK til at booke nogle sessioner ved mig, hvor der er fuld fokus på DIG, det der sker indvendigt når det ikke lige fungere på jobbet, privatlivet, i ridehallen og på staldgangen, du vil se fantastiske resultater bagefter. Tænk blot – ved at Investere lidt af Din tid, hvad det kan skabe af forandring og ny energi mellem dig og hesten. 🙂 🙂

 Jeg kunne spørge dig, om du kender til noget af det her :

  • Er du nærværende når du er ved hesten

  • Hvor er dine tanker ?

  • Hvordan fungere jeres samspil?

  • Spejler hesten sig virkelig i dig ?

  • Har du et mål/ plan ?

  • Hvem styrer dine følelser?

  • Hvem er du ?

Hvis du ikke ændre din oplevelse af dig selv, vil verden og hesten ikke ændre sig – du vil derved opleve hvordan de samme problemer dukker op igen og igen.

Når du finder din livs energi/glæde/udvikling/spontanitet kommer hesten dig i møde, og du vil mærke glæde, harmoni og samhørighed med DIG selv og DIN hest – hesten spejler sig i dig 🙂 🙂

 ALT dette og MEGET meget mere vil vi komme omkring, lave øvelser som giver dig redskaber til at komme videre. det kræver blot du vil investere i dig og hesten, og nogle sessioner ved mig.

HESTEN vil knus elske dig for dette

Pris pr. session er 550 kr. incl moms. incl de første 25 km fra Hvejsel derefter 2 kr pr kørt km. Den første session er altid omkring  1,5 time der efter en god time +/-

Sessionen kan foregå over skype

silhouette of person riding horse on body of water under yellow sunset
Frihed til at turde livet