Hjertelig velkommen til Equinepowers hjemmeside

Jeg glæder mig, til at byde dig indenfor i mit univers, hvor jeg bruger hele paletten af min viden/værktøjskasse fra mine uddannelser og livs erfaring – alt sammen med hesten som redskab eller vores guide.

Jeg vil glæde mig til at flytte dig til næste step på din udviklingsvej, om det er Equine Mirror Mentor uddannelse  der har vist dig vejen hertil, mine online kurser, heste meditationer, en Acces Bars – Energetic Transformations behandling eller mine evner til at guide folk videre i livets udfordringer.

Jeg er klar til at hjælpe dig videre til dit næste mål, ud over kanten, ud i den gule zone for at du kan se alt det, der også er i DIT liv. Hestene følger dig gerne på din udviklingsvej

Jeg brænder for at hjælpe mennesker der er fast låste på den ene eller anden måde, sygdomsramt eller det unge menneske som ikke fungere i skolen – alt sammen med hesten som redskab, og ønsker derfor at uddanne flere Equinepower Mirror Mentor, så flere kan støttes og hjælpes på deres vej.   

Yderligere ønsker jeg, at løfte ryttere & hesteejere videre i deres samspil med hesten. Der mangles måske et mål, noget er gået i hårdknude, noget har væltet læsset, fået det fyldte bæger til at flyde over, og nu er du klar til at kigge på hvad der driller dig. Du vil finde nøglen til at komme videre.

 Der vil mine online forløb og mine meditationer være en godt indgangsvinkel

Jeg ser frem til at støtte dig meget mere

    Kærligst Mai Brit Decorative Shape Facebook Cover